Παπανικολάου Ευάγγελος
& Συνεργάτες


Δικηγορικό γραφείο στην Θεσσαλονίκη


Επικοινωνία & διαχείριση αιτημάτων (Covid-19)


Ενόψει των έκτακτων μέτρων που έχει λάβει η ελληνική κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του ιού Covid-19, το δικηγορικό γραφείο του δικηγόρου Θεσσαλονίκης Παπανικολάου Ευάγγελου, με τη βοήθεια έγκριτων και καταρτισμένων συνεργατών (συμβολαιογράφου, οικονομολόγων μηχανικών κ.λ.π.) την κρίσιμη αυτή χρονική περίοδο, δεδομένου του γεγονότος ότι δεν υπάρχει αντικειμενικά η δυνατότητα άμεσης επαφής και επικοινωνίας πελατών – μελών του γραφείου μας, με αίσθημα ευθύνης και κατανοώντας πλήρως τις ανησυχίες των πολιτών για δήλωση των εμπραγμάτων δικαιωμάτων τους στο Ελληνικό Κτηματολόγιο, αναλαμβάνουμε εκ μέρους σας όλη τη διαδικασία υποβολής των δηλώσεων, προκειμένου στη συνέχεια να καταβληθεί από εσάς το απαιτούμενο ποσό παραβόλου, ώστε να μην επιβληθούν τα προβλεπόμενα πρόστιμα, μιας που η περίοδος υποβολής δηλώσεων για το νομό Θεσσαλονίκης έχει λήξει, με αποτέλεσμα όσες δηλώσεις κατατίθενται μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής, να θεωρούνται εκπρόθεσμες. Δηλώσεις Κτηματολογίου (Εκκρεμείς- σε έκτακτη  κατάθεση υπό προθεσμία σε εξέλιξη ). Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε  μεγάλη ποικιλία υποθέσεών σας.

  • Φορολογικές υποθέσεις επείγουσες και σε εκκρεμότητα.
  • Επείγουσες δικαστικές υποθέσεις (αυτόφωρα, έκτακτα δικαστήρια)
  • Σύνταξη όλων των συμβολαιογραφικών πράξεων ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ
  • ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

Παραλαμβάνουμε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά και  αναλαμβάνουμε την εξ αποστάσεως παραλαβή των προσωπικών σας εγγράφων και την αντίστοιχη παράδοση στο χώρο σας με υπηρεσίες ταχυμεταφορών. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους εξής τρόπους:

Τηλέφωνα:  2310508479, 2310547400 | 6980887120,6932073596, 6973250204
Ηλεκτρονική διεύθυνση:  info@legalstatus.gr , ssalepake@gmail.gr

Η ομάδα μας θα διαχειριστεί το αίτημά σας και θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για την ταχεία ικανοποίησή του. Στη μεγάλη αυτή υγειονομική κρίση η δικαιοσύνη και η ασφάλεια του πολίτη είναι το μέγιστο μέλημα του γραφείου μας. Η εξασφάλιση της οικονομικής και κοινωνικής ελευθερίας της καθεμιάς και του καθενός από εσάς είναι πρώτη προτεραιότητά μας.

Μαζί σε κάθε δύσκολη στιγμή!
🏠 Μένουμε σπίτι.
🏠 Μένουμε ασφαλείς.
Δικηγορικό γραφείο Παπανικολάου Ευάγγελου